2011. szeptember 3., szombat

Ír ,vasal, újraír

Az augusztusi tűző tanfolyamon Ági  egy számomra ismeretlen TOLLAL rajzolt a gyakorló anyagainkra.
Mint kiderült, hasonlóan működik, mint a foltos jelölők. Egy bizonyos behatásra eltűnik a tinta.
Mivel nekem mindig is gondjaim voltak a jelölő ceruzáimmal és tollaimmal, úgy éreztem, nekem is kell ilyen. Szerencsére Csanakon ígéretet kaptam , hogy kapok egy készletet, amit tegnap meg is kaptam.
A próba:
 Vasalás után:

 És az említett csodás toll: (máskülönben óriásplakáton láttam azzal a szlogennel, hogy ír, radíroz, újraír, vagy valami hasonló)

Ui: Azon gondolkodtam, hogy ha még mindig tanítanék, a körző, vonalzó stb. mellé minden órára, amikor röpit vagy dolgozatot íratnék, egy hajszárítót is kellene vinnem . A beadott dolgozatokat meg kellene melegítenem egy kicsit, nehogy valamelyik diáknak utólag eszébe jusson javítani a dolgozatán. A diákok mindig nagyon leleményesek. :)

3 megjegyzés:

  1. Tipp: teljes színválaszték kapható ebből a tollból Lőrincen a Városház utcában lévő írószerboltban.
    Nem is gondoltam arra, hogy ezzel a tollal lehet anyagra is rajzolni, Dorkának már 5-6 éve van ilyen tolla...

    VálaszTörlés
  2. Szerintem csak azzal a tollal lehet, aminek a végén van radír.(Dörzsölés közben hő keletkezik és eltűnik a tinta). Kössz a tippet!

    VálaszTörlés
  3. A márkanév nem elég! Van a cégnek nem eltűnő terméke is. A hőre eltűnő változatból vettem vékonyabb hegyűt is, de az nem vált be, csak a vastagabb. Vasalóval, hajszárítóval szépen eltűnik a vonal, viszont az előrajzolt minta a napon felejtve szintén semmivé válik :-((
    Ági

    VálaszTörlés