2011. szeptember 8., csütörtök

36 patch , harmadik rész

Újabb négyzeteket varrtam.Most a zöld-sárga, pink-kék összeállításban. Már 24 db 6x6-os blokkom van.Úgy döntöttem, hogy egy szimla takarót fogok varrni belőlük.

Annyira érdekelt, hogy milyen lesz a takaró , hogy egyből rakosgatni kezdtem a meglévő blokkjaimat.. Még 4 db blokk hiányzik, hogy teljes legyen a fedlap.
Végül emellett a verzió mellett döntöttem:
Vagyis, nem varrok több blokkot, hanem egy fehér csíkot fogok belevarrni, arra virágokat applikálok majd.
Még két próbát tettem: a leendő fehér betoldást egyszínű csíkkal választottam el:
Zölddel:
 Pinkkel:


Még várok vele egy kicsit, mielőtt összevarrom az egészet.

4 megjegyzés:

  1. Izgi a dolog :-))) A fehér szegély így képen (tudom, a valóság néha egész másképp néz ki) nekem ugyan egy kicsit elüt, de a pink viszont tetszik hozzá nagyon!! Leskelődök majd, hogy hogyan haladsz. Jó munkát!
    Ági

    VálaszTörlés
  2. A pinkkel nekem is sokkal jobban tetszik. Az ilyen "munkákra" bejelentkezel a kitalálójához, vagy csak úgy megvarrod amelyik tetszik? bocs de nem igazán értem még fordítóval sem az angol oldalakat, és hátha te tudsz segíteni. Ezt is megkerestem mert tetszett amit varrtál, láttam is hogy mit akar, de ezt nem értettem meg belőle.

    VálaszTörlés
  3. Sok helyen nem kell jelentkezni. Azért jó, mert nem kötelez semmire. Ha akarod megvarrod, ha nem, akkor sem történik semmi. Én egyedül ennél a felhívásnál hagytam egy rövid bejegyzést. Minden játéknál más-más a kiírás. Ha van készen már valami , akkor ált. egy közös flickr albumba töltheted fel a képét, itt kérdezhetsz is ha elakadsz, vagy problémád van. Vannak más játékok is, de olyanban még nem vettem részt.(Anyag küldés, körbemegy egy munka, jótékonysági varrás stb.)Szívesen segítek, ha tetszik valami. Igazából ezt az angol tanárommal találtuk ki, hogy intenzívebbé tegyük a tanulást.

    VálaszTörlés
  4. Köszi a segítséget, így már érthetőbb. Ez például tetszett és szívesen megvarrnám. Köszi

    VálaszTörlés