2012. január 2., hétfő

Orca Bay 7-8

Bár azt hittem, hogy az 5. rész háromszögeivel sosem készülök el, de mégis. (Kamasz lányom 2 koncerten is volt az ünnepek között, én pedig addig nem tudtam lefeküdni, amíg nem ért haza. Igaz, hogy mindkétszer ismerős szülő hozta haza, de hát ehhez is hozzá kell szokni.) Szóval mégis elkészültek a háromszögek.

I thought I couldn't finish part 5 with the triangles only in two weeks, but I've done so. (I've three children, and the oldest daughter (16) was on two concerts beetwen Christmas and New Year's Eve. When I was waiting for her at night I finished the triangles.

Bonnie pénteken feltöltötte a következő lépéseket és írta, hogy vasárnap a befejező rész is felkerül a blogjára. Na igen, vannak, akik a szilvesztert is varrással töltötték. Én csak tegnap este álltam neki, és eddig jutottam:

I read Bonnie's post from Orca Bay 7 on Friday, she said, the last part will be available on Sunday.
I wasn't home the last two days, so I could sew it only yesterday night.:



Ez még csak 3 sor, még hátra van 5 sor. Érdekes, hogy élőben sokkal sötétebb lesz a kész munka. Most már látom, hogy a világos zöld anyagaimat kellett volna belevarrni, de hát ki tudta milyen lesz a minta?
U.I:az elején még azt gondoltam, hogy  egy franciaágyra való takarót varrok, de erről letettem.
Kirakósdi:


Ha szeretnéd megnézni, hogy mások mit varrtak, két oldalon is  megteheted: Orca Bay 7&8 és Judy oldalán a Design Wall Monday -n

15 megjegyzés:

  1. You quilt is looking beautiful!!

    VálaszTörlés
  2. Gorgeous colors! Can't wait to see it finished. I hope you'll post it again!

    VálaszTörlés
  3. I really like your colors on this! It's been a really fun mystery.

    VálaszTörlés
  4. Wow that looks so warm and inviting! I LOVE your colors!

    VálaszTörlés
  5. Rengeteget dolgoztál rajta, és még fogsz is, de csodálatos. Nekem ezzel a zölddel is tetszik. Nagy ügyi vagy. Gratula.

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok, nagyon szép munka! Kívánok hozzá sok időt és kitartást!

    VálaszTörlés
  7. Looking great in your colour combo :)

    VálaszTörlés
  8. Your quilt has beautiful, subtle colors and it is going to be wonderful. I like the natural feel of the color scheme, it reminds me of being in the forest. Congratulations!

    VálaszTörlés
  9. Our color's are very similar. I love how yours is looking. It really does remind me of the colors around Orca Bay.

    VálaszTörlés
  10. I love your quilt, even as it is. I agree with The Calico Quilter that there is something very "natural" about your color choices, and the result is going to be spectacular!!
    Jory

    VálaszTörlés
  11. Még mindig nagyon irigylem a szorgalmadat! És büszke voltam amikor végignéztem a többiek munkáját.Nem sok magyar foltot láttam!A színhasználatodra már ki se térek.Nagyon hasonló az ízlésünk ezen a téren!

    VálaszTörlés
  12. your quilt has a very charming look. i like it very very much.

    VálaszTörlés
  13. Csodás lesz, de iszonyat sok meló!

    VálaszTörlés