2012. január 13., péntek

Te mit tennél?/ What would you do?

Mit tennél, ha kamasz fiad ilyen nadrágban jönne haza (pontosabban a tornanadrágban jött haza, a farmer meg a táskában) és a "mi történt?" kérdésre csak annyi a válasz: Én csak leguggoltam....


What would you do if your teenager son (14) came home wearing his running suit and in his schoolbag are the torn trourses? I asked him "what happened?" The answer was " I just crouched"...Szörnyen dühös voltam, a nadrág pedig mosás után a farmeros zsákomba került. Netezés közben találtam az ötletet  Ritánál .
Lett a farmerből egy kötény, motor és sebességrajongó rokonnak:

I was very angry and put the jeans to my jeans bag.
When I was searching the Internet, I found this idea from Rita. So the jeans were changed to an apron for a near relation who loves motorcycles and speed.


(És mi a legnagyobb elismerés? Amikor a férjem azt mondja, hogy ilyet ő is szeretne...)
(I was really proud, when my man sad: I would like one too!)


Ha szeretnéd megnézni, hogy más mivel készült el ezen a héten itt megteheted:   Crazy Mom Quilts.

4 megjegyzés:

 1. Jaj! Nagyon ismerős! 3 fiam van, így szinte hetente előfordul... Nagyon tetszik az újrahasznosítás! :-)

  VálaszTörlés
 2. Két lány után jött harmadikként a kisfiam. Sosem hittem, hogy valami azért más vele kapcsolatban, mert ő fiú. De a hetente előbukkanó térdén kiszakadt nadrágok nem voltak jellemzőek a lányokra!És sajnos ez nem az a kor amikor egy folttal eltakarhatom a lyukat! És persze arról már nem is beszélve, hogy ritkán kapok a ropi alkatú gyerekre jó farmert!Megnyugtató, hogy nem egyedi jelenség. ;o)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jó lett!
  A szakadt fotót meglátva rögtön az jutott eszembe, hogy ajánlom Neked az ötletet, majd tovább görgetve nagyon megörültem!
  Glédában áll az erre a célra összegyűjtött nadrágok sora, én pár hét múlva kertészkedős változatot készítek az egyikből.

  VálaszTörlés
 4. Hello,
  Today I saw you mentioned my blog on your blog! Thank you, that's a nice surpise. I hope you and your visiters will enjoy my blog. Have fun.
  Best wishes and greetings from Holland,
  Hannie

  VálaszTörlés