2011. augusztus 13., szombat

Különdíj Jászberényben

Nagyon öröm ért ma: különdíjas lett csoportunk közös munkája a Családi időspirál
 Már régebben beszélgettünk arról a csoportban, hogy jó lenne pályázatokon elindulni, közösen varrni. Amikor olvastuk a jászberényi Családi Kör című kiírást, elhatároztuk, hogy kipróbáljuk magunkat. Nekem már akkor voltak elképzeléseim, nagy vonalakban láttam magam előtt a munkát. Elkezdtük begyűjteni gyerekeink ,unokáink (nekem nincs), óvódás gyerekek rajzait. Az első elképzelés az volt, hogy a gyerekek rajzait életkoruk szerint rendezzük el, mutatva hogy mit találnak fontosnak, hogyan élik meg magukat a családban egy-egy életkorban.
Amikor kifizettük a pályázati díjat, szembesültünk azzal, hogy fogunk kapni két anyagot, amelyeket be kell építeni majd a munkánkba. Itt megtorpant a lendület egy kicsit, mert meg kellett várni a mintákat. 
Amikor megérkezett a piros és narancssárga anyag, elkezdtük a munkát. Összedugtuk a fejünket, ötleteltünk és a kész rajzokat beépítve az új elképzelésbe  egy új ötlet született meg.
Mindenki időre, pontosan, nagyon szépen elvégezte a vállalt feladatát. Köszönöm Lányok! Jó volt együtt dolgozni!
Remélem nem haragszanak, de nagyon büszke vagyok rájuk, ezért név szerint, akik varrtuk:
 Blazsek Ági, Cseraljai Gabi, Iván Márta / Mártamásé, Kalugyer Juli, Komlósy Andrea, Körmendi Éva /Körmi, Kovács Edit / DITE, Lajkó Mari, Selmeczi Ildikó, Varga Anna és jómagam.






3 megjegyzés:

  1. Ó, hát ez tényleg egy többgenerációs munka. Nagy ötlet volt, az eredmény mosolyfakasztó! Gratulálok az összehangolódásért!

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok!!!!!! Ügyesek vagytok!!!! Büszke vagyok rátok! :)

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok! nagyon ötletes munkát készítettetek!

    VálaszTörlés