2012. május 25., péntek

Táska pulcsiból/ Bag from wool sweater

Régebben találtam  a Pinterest -n keresztül ezt a táska leírást.
A közelünkben van egy turkáló, ahol szerdánként és szombatonként 100 Ft-t kell fizetni a ruhákért. Ott szereztem be a gyapjúpulóvert. Követtem a leírást:

I found a bag tutorial. There is a very cheap second hand shop near our house, I bought this wool sweater there. I followed the descriptions:



Amikor idáig jutottam,még nem vettem észre, hogy egy lépést kihagytam. Csak folytattam a munkát. Úgy gondoltam, hogy gyapjúval fogom díszíteni a táska elejét.

I still didn't recognise I made a big mistake. I went on my way. I decorated  it with wool .

 





 Bélést is varrtam a táskába zsebbel. Amikor felpróbáltam akkor vettem észre, hogy nem fordítottam át az oldalát, így a minta  a táska hátsó oldalára került, nem az elejére. Valamit ki kellett találnom. Levágtam a táska tetejét és szintén a turkálóban vásárolt övet használtam fülének.
I sewed bag lining too. When I thought I was ready only then I realised the error: I jumped up one step so the decoration which was supposed to be at front of the bag, got to the backside. I needed to find out how I could correct my error. Finally I cut the top of the bag and sewed a new handle from a belt.

És a kész táska:
Here is my bag:


Megnézheted, hogy ezen a héten mi készült :Made by Me 
és We did it!    oldalakon.

3 megjegyzés: